BLENDEQ

Welkom bij Blendeq: Pioniers in duurzame houtcomposiet
wand en gevelbekleding.

 

Blendeq is onstaan vanuit het innovatieve bouwconcept van Verior Modular Solutions gericht op hoogwaardige en duurzame prefabbouw. Hier is de enorme vraag ontstaan naar hoogwaardige composieten wand en gevelproducten met de uitstraling van echt hout.

 

Onze Bouwachtergrond

Onze oorsprong ligt in de bouw, waar we uit eerste hand de vraag zagen naar betrouwbare en duurzame materialen voor geveltoepassingen. Het was deze ervaring die ons inspireerde om Blendeq te creëren als een gespecialiseerde entiteit binnen onze bouwgroep, gericht op het leveren van hoogwaardige houtcomposietproducten.

 

Duurzaamheid als Kernwaarde

Bij Blendeq staat duurzaamheid centraal in alles wat we doen. Onze houtcomposietoplossingen worden niet alleen vervaardigd met het oog op prestaties, maar ook met een diep gewortelde toewijding aan het verminderen van de ecologische impact van de bouwsector. We streven naar een duurzame en toekomstgerichte benadering van bouwmethoden en gebruiksgemak voor de eindgebruiker.

 

Innovatieve Toepassingen

Onze producten worden gevormd door een voortdurende drang naar innovatie. Of het nu gaat om gevelbekleding, terrasplanken of andere toepassingen, Blendeq brengt cutting-edge houtcomposiettechnologie naar de bouwwereld. Wij geloven dat innovatie de sleutel is tot een efficiëntere en milieuvriendelijkere bouwpraktijk.

Advies en installatie
Bij Blendeq streven we ernaar niet alleen producten van topkwaliteit te leveren, maar ook om u een naadloze ervaring te bieden. Op verzoek kan ons deskundige team zelfs de installatie verzorgen, zodat uw project met precisie wordt gerealiseerd.