Inkoopvoordelen
Als partner van Blendeq geniet u van aanzienlijke inkoopvoordelen, waaronder onze vaste lage bestekprijzen. Dit betekent dat u toegang heeft tot hoogwaardige houtcomposietproducten tegen zeer concurrerende tarieven. Bovendien bieden we extra korting voor bestellingen op volledige pallets, waardoor u nog meer kunt besparen bij grotere projecten. Deze scherpe prijzen stellen u in staat om uw projecten efficiënt te plannen en uit te voeren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten
Service
Onze deskundige adviseurs staan altijd klaar om u te ondersteunen met professioneel advies en technische expertise. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste producten, het opstellen van offertes of het begeleiden van installatiewerkzaamheden, wij streven ernaar om uw ervaring als partner van Blendeq naadloos en lonend te maken.
Digitale bestanden
Als Blendeq verstrekken we digitale bestanden en tekeningen aan professionals zoals architecten en aannemers, waardoor onze hoogwaardige houtcomposiet producten moeiteloos kunnen worden geïntegreerd in elk tekenprogramma. Deze service stelt professionals in staat onze producten met precisie en controle in hun ontwerpen te integreren, waardoor het proces efficiënt verloopt en het eindresultaat optimaal wordt gevisualiseerd.

U kunt hieronder uw contactgegevens achterlaten en aangeven welke bestanden of documenten u nodig heeft. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.